Ανάκτηση ΔεδομένωνΟ υπολογιστής σας χάλασε και θέλετε άμεσα τα αρχεία που έχει μέσα ο σκληρός δίσκος?

Κανένα πρόβλημα, η Admin PC σας έχει τον τρόπο να πάρετε τα αρχεία σε ένα CD η DVD η USB ή έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο σε πολυ προσιτή τιμή.
Μην αφήνετε μια άτυχη στιγμή να σας φέρει πρόβλημα στην δουλειά σας ή στην προσωπική σας ζωή, μπορείτε να έχετε τα αρχεία σας ξανά πίσω!

Κόστος Διάγνωσης Αποθηκευτικού Μέσου (Normal 2-3 μέρες): 60E

Κόστος Διάγνωσης Αποθηκευτικού Μέσου (Express 24 Ώρες): 300E
(το κόστος δεν συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ)

Το κόστος διάγνωσης αφορά την έκδοση τεχνικής αναφοράς για την κατάσταση του αποθηκευτικού μέσου, εντός του συμφωνηθέντος χρονικού διαστήματος. Κατα τη διάγνωση πραγματοποιείται ένας ολοκληρωμένος έλεγχος στο αποθηκευτικό μέσον, όπου εξετάζονται αναλυτικά τα ηλεκτρονικά και μηχανικά του μέρη. Μαζί με τη διάγνωση παραδίδεται και στον πελάτη ηλεκτρονικά μια γραπτή προσφορά της εταιρίας για την ανάκτηση δεδομένων του δίσκου. Στην προσφορά περιλαμβάνονται αναλυτικά τα ανταλλακτικά και η εργασία ώστε ο πελάτης να αναλάβει (εφ' όσον το επιθυμεί) την προμήθεια ανταλλακτικών με δική του πρωτοβουλία.

Προσοχή :

Δεν ξεκινά κανένας διαγνωστικός έλεγχος αν πριν δεν έχει καταβληθεί το κόστος διαγνωστικού ελέγχου.
Το κόστος διάγνωστικού ελέγχου δεν επιστρέφεται στον πελάτη.
Στις περιπτώσεις Express οι τιμές μπορεί να είναι πολλαπλάσιες απο τις ενδεικτικές, καθώς για την ταχύτερη αντιμετώπιση κρίσιμων καταστάσεων των αποθηκευτικών μέσων, ενδέχεται να υπάρξει παραγγελία πολλαπλών ανταλλακτικών απο ανεξάρτητες πηγές του εξωτερικού, με express παράδοση courier αλλά και εμπλοκή έξτρα βάρδιας προσωπικού που θα εργάζεται στην περίπτωση σας 24ώρες το 24ωρο, ανεξάρτητως αργιών και ωραρίου εργασίας της εταιρίας.

Υπηρεσία Περιγραφή Κόστος
Ανάκτηση διεγραμμένων δεδομένων απο λειτουργικό σκληρό δίσκο / usb / memory card

Ανάκτηση δεδομένων απο λειτουργικό δίσκο που προήλθε απο διαγραφή αρχείων, απο ιό, απο καταστροφή των partitions ή απο format. Σε ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως είναι η ανάκτηση δεδομένων απο Linux, Unix, MacOS και άλλα συστήματα που δεν είναι FAT/Windows, μπορεί να επιβαρυνθεί επιπλέον.

Επίσης, επιβαρύνεται αν έχουν προηγηθεί απόπειρες ανάκτησης ή πολλαπλές επεμβάσεις στο δίσκο.

Η τιμή της λογικής ανάκτησης, είναι μια συνάρτηση των ωρών απασχόλησης του μηχανικού.

80-200€

Πρόβλημα στην τροφοδοσία του δίσκου (PCB Failure)

Ανάκτηση δεδομένων απο μή λειτουργικό σκληρό δίσκο που δεν ακούγεται να λειτουργεί καθόλου. Εάν υπάρχει επέμβαση απο το χρήστη πάνω στην πλακέτα, τότε η τιμή επιβαρύνεται.

250-650€

Πρόβλημα στην λειτουργία του δίσκου (Firmware Problem)

Ανάκτηση δεδομένων απο μη λειτουργικό δίσκο που ο εσωτερικός του ήχος ακούγεται κανονικά αλλά δεν έχουμε πρόσβαση στα δεδομένα.

350-600€

Σκληρός δίσκος με πολλαπλά χαλασμένα σημεία (bad sectors) και μη προσβάσιμα αρχεία

Ανάκτηση δεδομένων απο εν μέρει λειτουργικό δίσκο που παρουσιάζει ασταθή συμπεριφορά και δεν έχει πρόσβαση σε όλα τα αρχέια του.

450-700€ + ανταλλακτικά

Σκληρός δίσκος απο τον οποίο ακούγεται ήχος τικ τακ

Ανάκτηση δεδομένων απο χαλασμένο σκληρό δίσκο στον οποίο ακούγεται κάποιος περίεργος ήχος (συνήθως υποδηλώνει πρόβλημα κεφαλών).

500-800€ + ανταλλακτικά

Σκληρός δίσκος που παίρνει ρεύμα αλλά δεν γυρίζει

Χαλασμένος δίσκος ο οποίος ακούγεται μεν να παίρνει ρεύμα αλλά προσπαθεί να ξεκινήσει και δεν μπορεί.

650-900€ + ανταλλακτικά
Εξωτερικός δίσκος Western Digital 1TB+ Αν ο δίσκος σας είναι εξωτερικός Western Digital χωρητικότητας 1TB+ και έχει Encryption, υπάρχει εξτρα χρέωση. +300€
Σκληρός δίσκος 2TB+ Δίσκοι οι οποίοι έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα απο 2TB έχουμε επιπλέον επιβάρυνση, +200€

Δωρεάν παραλαβή και παράδοση για την επισκευή και αναβάθμιση του υπολογιστή σας
Για τους κατοίκους εντός της Αττικής, προσφέρουμε δωρεάν παραλαβή και παράδοση όταν επισκευάζουμε ή αναβαθμίζουμε τον υπολογιστή σας!

Επισκευή φορητού εκτός Αττικής
Για τους κατοίκους εκτός αττικής, μπορείτε να μας στείλετε το laptop σας με courier. Eμείς θα επισκευάσουμε και θα αναβαθμίσουμε το laptop σας. Τις περισσότερες φορές σας επιστρέφεται σε 1-2 μέρες.

Επισκευάζουμε και αναβαθμίζουμε όλα τα μεγέθη και τους τύπους laptop.

Καλέστε μας ή στείλτε ένα μήνυμα αναφέροντας το μοντέλο για να μάθετε το κόστος επισκευής ή αναβάθμισης του φορητού σας.


Προσφέρουμε επισκευή και αναβάθμιση laptop για όλες τις παρακάτω brands.


Λύσεις για την επιχείρηση

Απομακρυσμένη Υποστήριξη


Απομακρυσμένη Υποστήριξη

  • Απομακρυσμένη Υποστήριξη
  • Remote Support Login
  • Δείτε τον τρόπο της απομακρυσμένης σύνδεσης